Kirjaudu:


Valitse kaupunki

SYKETTÄ Kuopio

Rekisteröidy tästä!

Liikuntatapahtuma

Twerk



Tiedot

Paikka Soul and Sweat Dancestudio ( Itkonniemenkatu 13 D , 70500 Kuopio)
Ajankohta 8.5.2024 klo 16:00 - 16:55
Tyyppi Tanssillinen
Ohjaaja Monse Villaroel
Osallistujia 10 / 22
Lisätietoja Ohjaaja pitää nimenhuudon osallistujista tanssisalissa.

Tunti ei edellytä aiempaa kokemusta twerkistä. Mukaan tarvitset polvisuojat tai jotain pehmeää polvien suojaksi (esim. säärystimet). Ota lisäksi mukaasi oma hikipyyhe.

Twerkkaus eli twerk juontaa alunperin juurensa afrikkalaisten heimojen tansseihin, josta se on fuusioitunut afroamerikkalaisessa kulttuurissa omaksi tanssilajikseen. Osana afroamerikkalaista kulttuuria twerk on tuttu näky rap- ja hiphop-musiikkivideoista. Twerkkaukselle ominaista liikekieltä on lantion erilaiset aksentit, pakaroiden hyllyttely sekä voimakas asenne. Nykypäivän twerk on saanut paljon vaikutteita muista tanssilajeista, kuten dancehallista ja reggaetonista, mutta sitä harrastetaan omana lajinaan ympäri maailmaa.

Tunnilla rakennetaan parempaa yhteyttä ja ymmärrystä lantiokorin kanssa. Twerkkauksen avulla kaikki lantiopainotteiset harjoitukset ovat paljon hauskempia ja mielyttävämpiä.

Ei tarvitse aikaisempaa kokemusta, tulet sellaisena kuin olet ja voit asettaa omia henkilökohtaisia tavoitteita tämän tunnin aikana. Tunnilla harjoitellaan oman liikekielen löytämistä ja hahmotusta twerkkauksen kautta. Tunnilla oppilaat saavat työkaluja, joita he voivat käyttää laajentaakseen omaa liikevarastoa. Jokainen oppilaas pääse kehittämään tyyliään eteenpäin omassa tahdissa. Tunnilla keskitytään hetkessä olemiseen, musiikiin tulkintaan ja uusien ratkaisujen löytämiseen.

Ilmoittautuminen tulee perua viimeistään 4 tuntia ennen tunnin alkua. Poikkeuksena ennen klo 10 alkavat aamutunnit, jotka tulee perua viimeistään 12 tuntia ennen tunnin alkua.

Jokainen liikkuu omalla vastuullaan. Noudatathan annettuja suosituksia ja ohjeistuksia.

Ilmoittautuminen


Tapahtumaan voivat osallistua
Osallistumiseen oikeuttavat liikuntatarrat
Tapahtumaan ilmoittautumisen voi perua viimeistään 4 tuntia ennen tapahtumaa.




Et voi ilmoittautua, koska et ole kirjautunut sisään!